100%Hodnocení produktu: 100%
- Skvělá spolupráce s Canonem EOS
Tento blesk jsem si vybral, protože mám Canon EOS 50D a tyto dva aparáty spolu skvěle komunikují. Pomocné zaostřování světlo tvořené diodami LED je kompatibilní se všemi zaostřovacími body všech systémů AF fotoaparátů EOS včetně 9 bodového AF. Úhel záblesku hlavy blesku, který lze nastavit i manuálně, pokrývá rozsah 24 mm až 105 mm. Malý integrovaný difúzní panel umožňuje rozšířené širokoúhlé pokrytí až 14 mm. Hlava samotná je otočná v obou směrech, zajištění pohybu prakticky řeší jediné tlačítko.
Po nasazení na patici těla EOS se snímačem APS-C, se automaticky přizpůsobí úhel záběru velikosti senzoru. Blesk také automaticky přenáší informaci o barevné teplotě světla do procesoru některých digitálních jednookých zrcadlovek a pomůže tím přesnějšímu vyvážení bílé.
Nově se v této kategorii objevuje 6 zákaznických funkcí, volba synchronizace na 1. nebo 2. lamelu, kompenzace zábleskové expozice a ruční nastavení výkonu blesku od plného výkonu po 1/64 výkonu (7 úrovní).
Přístroj je plně kompatibilní se systémem E-TTL II, u kterého je využito k nastavení přesného osvitu informace o vzdálenosti předmětu od objektivu. Při použití v sestavě více blesků slouží jako bezdrátový podřízený blesk.
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (18)
- Ne