Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nikon SB-700

Přidat recenzi

Nikon - standardní - AA baterie - 28 - 360 g

Nikon SB-700 zábleskové světlo Model SB-700 je kompatibilní s fotoaparáty FX a DX a jeho rychlé bezdrátové ovládání činí z blesku atraktivní volbu pro široké spektrum... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

16 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(19 z 19 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Nikon SB-700

Přidáno: 25. února 2012

• - příjemná cena
  • - pro běžného fotografického nadšence mnoho zajímavých funkcí (i poloprofesionálních), relativní jednoduchost ovládání
  • - rychlost záblesku
  • - otočná hlava do všech úhlů
  • - možnost makro "blesků"
  • - váha
  • - trochu tužší naklápění

- kvalitní varianta blesku pro častější fotografy
- vyšší řady jsou výrazně dražší a nenabízí v zásadě nic podstatného pro běžného fotografa

Martin Pek

Přidáno: 26. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Snadné ovládání a velmi užitečné pokročilé funkce pro focení!
  • Nic

Upgrade z SB-600 se velmi povedl! Doporučuji!

Ověřený zákazník VK Foto

Přidáno: 23. ledna 2012

Zakoupeno v VK Foto

Doporučuje produkt

Super blesk pro začínající fotografy, na nejrůznější využitý a akce.

Ověřený zákazník VK Servis

S.J.

Přidáno: 9. ledna 2012

Zakoupeno v VK Servis

Doporučuje produkt
  • Výborný místní i dálkově řízený blesk
  • Difuzér a dva barevné filtry v ceně, stejně tak jako stojánek (fungující i jako patka na stativ)
  • Chybí funkce stroboskopu
  • Není už kompatibilní s filmovými zrcadlovkami Nikon

Při výběru jsem váhal mezi tímhle bleskem a Metzem MB50. Mít ještě kinofilm, koupím Metz (který je kompatibilní a navíc o asi 10% výkonnější). Pro Nikon jsem se rozhodl kvůli údajně výrazně jednodušší obsluze a spolehlivějšímu příjmu dálkového ovládání. Svou roli hrály i filtry a difuzér v ceně. Když jsem navíc našel levnou kamennou prodejnu (asi šedý dovoz) a rozdíl cen se smrskl na necelých 1500 korun, koupil jsem raději dražší Nikon.

Po prvních několika týdnech používání jsem zcela spokojen, i když moje D80 neumí dobře využít informace o barevné teplotě nasazených filtrů (oranžový nedováží příliš dobře a zelený neumí vůbec).

Ověřený zákazník Electro World

Přidáno: 31. prosince 2011

Zakoupeno v Electro World

Doporučuje produkt
  • Spolupráce s DSLR Nikon.
  • Možnost bezdrátového režimu.
  • Dálkový odpal pomocí jiného blesku, nebo i bez použítí jiného blesku (pouze u některých modelů DSLR Nikon) - perfektní funkce.
  • Obsáhlý český návod na obsluhu (možná až moc :) včetně příkladů použití různých režimů.
  • Na rozdíl od Nikon SB-900 nemá SB-700 režim Auto Aperture (AA), automatický zábleskový režim (A) a stroboskopický zábleskový režim. Ostatní režimy jsou u obou modelů stejné.

Perfektně spolupracuje s Nikon D7000.
Vlastním ještě levnější neznačkový blesk, s kterým je práce úplně o něčem jiném. Nikon SB-700 je daleko daleko lepší a práce s ním je radost.

Přidáno: 26. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Velmi kvalitní externí blesk pro Nikon.

Při příštím nákupu budu trvat na českém návodu. V originále je v šikovné malé brožuře.

Bořek

• ovládání
  • možnosti nastavení
  • flexibilita
  • nevím

Původně jsem uvažoval o SB 910, ale nakonec jsem zvolil tento model sice s menším výkonem a méně funkcemi, ale za podstatně příznivější cenu. Prozatím ale maximální spokojenost - výborné ovládání, značná flexibilita v použití (natáčení směru záblesku, dobrá výbava i pro nepřímé osvětlení atd.

Ověřený zákazník 1nakup.cz

POKROK

Přidáno: 16. prosince 2011

Zakoupeno v 1nakup.cz

Splnil mé očekávání

David

Přidáno: 14. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • - cena v obchodě edigital
  • - kvalita
  • - značkové zboží
  • - příslušenství v ceně
  • - cena - obecně na trhu

Perfektní blesk pro poloprofesionální použití.
Je to Nikon a pokud chcete k zrcadlovce Nikon příslušenství, je vždy lepší použt stejnou značku.
Intuitivní ovládání - blesk si umí sám nastavit vše potřebné.

Nefotím až tolik, abych potřeboval extra drahý a kvalitní blesk. Zvažoval jsem jít do starší SB-900, případně SB-800, ale objevil jsem tento a nelituji.

Blesk perfektně spolupracuje s moji D90 a používanými objektivy. Fotky jsou o několik tříd kvalitnější než z použitím vestavného blesku.

Jediné, co nastavuji na blesku je expozice, a to lze pouze na zmáčknutí.

Jelikož fotím hlavně děti a nejsem žádný profesionál, blesk mi vyhovuje.

• Ano (1)

M.V.

Přidáno: 11. prosince 2011

• Myslí už i za mne.
  • zatím nemůžu hodnotit.

Doufám, že bude patřit k výrobkům, které si člověk oblíbí.

randal

Přidáno: 11. prosince 2011

(Upraveno 11. prosince 2011)

• Výborný poměr cena - kvalita

Blesk požívám k D90 a zatím mě opravdu překvapil,splnil co jsem od něj čekal.A cena je také zajímavá!

Přidáno: 24. listopadu 2011

• A co jiného?
  • Nic

Perfektní blesk. NUTNOST

Přidáno: 22. listopadu 2011

(Upraveno 22. listopadu 2011)

Doporučuje produkt
  • Každý , kdo fotí , ví oč jde . Nejedná se produkt pro širokou amatérskou veřejnost, ale o výrobek pro profesionální užití .
  • Přiznejme si , nevýhodou výrobku je jeho cena , ale na straně druhé jde o výrobek u nějž je cena odpovídá použití .

Myslím , že není co dodat . Produkt není určen na focení narozenin 1x za rok , vánoc , ......

Ověřený zákazník K24.cz

Ověřený zákazník SoEasy.cz

Přidáno: 15. října 2011

Zakoupeno v SoEasy.cz

Doporučuje produkt
  • Soft box s barevnými filtry v ceně

Velmi dobrý poměr výkon x cena, skvěle funguje i s dálkovým odpalem, stativ na blesk v balení.

Přidáno: 9. října 2011

• Proste dobrej blesk

Dobra kvalita za super cenu

OneStone

Přidáno: 4. října 2011

Doporučuje produkt
  • Má otočnou hlavou a vestavěným odrazným štítkem, praktický difuzní adaptér. Geniální blesk pro FX i DX fotoaparáty. Má vlastnosti master/remote.
  • Nic mne nenapadá.

Skvělá koupě pro amatéry a myslím si, že i profesionál by se neostýchal ho použít.

M. Strnad

Přidáno: 22. září 2011

Zakoupeno v Megapixel.cz

spousta profesionálních funkcí, které vystačí kdejakému amatérovi a poloprofesionálovi, nízká hmotnost i malý rozměr potěší... parádně si rozumí s mým D3100 akorát zde nevyužiju funkci odpálení blesku na dálku, protože to tento low-endový model neumí... v ceně je parádní pouzdro s filtry a stojánkem

Přidáno: 1. srpna 2011

Kratka dodaci lhuta

Ověřený zákazník Nové Barvy

Přidáno: 29. března 2011

Zakoupeno v Nové Barvy

• jsem fotograf začátečník a koupil jsem si nikon DX 3100, který maximálně uspokojil mé potřeby , když jsem si chtěl hned koupit blesk každý mi říkal , nejprve si to vyzkoušej bez něj , ať víš proč ho chceš. Tento blesk mi byl dopoučen od zkušeného fotografa a musím říct , že záběry jsou famózní!!!!! Jednoduché na ovládání a pro profíka je tam spousta vychytávek a hlevně je komúpaktibilní.

byl mi doporučen
jednoduché ovládání i pro začínajícího fotografa
cenově je možná trochu dražší,ale vyplatí se to
funguje výborně a záběra jsou až neuvěřitelné

• Ano (8)

bon jovi :-)

Přidáno: 3. března 2011

Zakoupeno v Megapixel.cz

• velmi rychlý, kvalitní zpracování....a opravdu na profi úrovni

Blesk se mi velmi osvědčil, můžu klidně doporučit... pokud se rozhoduj, který blesk zakoupit tak toto je ta správná volba !!!

• Ano (3)
machmin

machmin

Přidáno: 14. února 2011

• snadné ovládání, kompaktnost
  • vyšší cena

Můj první blesk, takže nemám s čím porovnávat. Ale má všechny funkce, který jsem od toho čekal, ovládání mi připadá intuitivní, spolupráce s tělem při nasazení nebo v commander módu bezproblémová. Výkon mi stačí. Nevýhodou je vyšší cena v porovnání s neznačkovými blesky - i když je součástí dodávky celkem dost příslušenství (samostatný difuzor, 2 barevný filtry, stojánek), za který si Nikon nechá při samostatný koupi dobře zaplatit. Co se týče frekvence a počtu záblesků na jedno nabití, tak předčil moje očekávání.

• Ano (10)
Standa

Standa

Přidáno: 12. února 2011

• Snadné ovládání, dostatečný výkon pro amatéra, spolehlivost a vyrovnané výsledky, výbava dodávaná s bleskem, možnosti bezdrátového zapojení několika blesků, atd.
  • cena, ale ta již padá! Zajímavá, ale nepraktická brašnička.

Porovnával jsem SB 900 a tento SB700. Vyhrál tento pro kompaktní velikost, váhu a pro amatéra bohatě dostatečný výkon. SB 900 je jistě lepší, ale cena, velikost, váha a komplikovanost nastavení (pokud chcete využít všech možností) mne odradily. SB 700 se hodí na všechny příležitosti a je opravdu snadno nastavitelný diky přepínačům na těle blesku. Po dvou mesících používání jsem velice spokojen a mohu ho jen doporučit. Výsledky jsou lepší než s SB 600 i když je udáván menší výkon. Je to podobný efekt jako mezi SB 800 a SB 900. Velkou výhodou je zabudovaná odrazová destička a dodávané filtry.
SB 700 je prostě NIKON a kvalita zpracování tomu odpovídá i když byl vyroben v Číně. Používal jsem hodně blesků a nejspokojenější jsem byl s SB 800, ale ten se již nevyrábí. SB 700 je podobný rozměry a zcela dostačuje i když nemá takový výkon.

• Ano (19)
Ověřený zákazník ok1.cz

Přidáno: 25. prosince 2010

Zakoupeno v ok1.cz

Nemohu toto zbozi hodnotit,protoze jsem ho do dnesniho dne od ok1.cz neobdrzel a zrejme se ho ani nedockam

• Ano (9)
  • Ne (14)
Ověřený zákazník K24.cz

Stanislava Nemravová

Přidáno: 14. října 2011

Zakoupeno v K24.cz

Nedoporučuje produkt

mám fotoaparát Nikon a tento blesk mě doporučil známý

• Ne (14)

Zobrazuji 1 - 25 ze 25 recenzí