Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
- Směrné číslo 60
- TTL, HSS
Za slušné peníze, opravdu hodně muziky. Intuitivní ovládání jak blesku, tak řídící jednotky. Určitě v brzké době pořídím další blesky. V porovnání se značkou Nikon, Canon, Hähnel, dostanete za mnohem menší sumu peněz, stejně kvalitní produkt. Porovnávám funkce a cenu konkurenčních modelů se značkou Godox. Nákupem blesků Godox, určitě neuděláte chybu.
Zatím bezproblémový výrobek .Jsem s ním spokojený
Poměrně slušný makroblesk Nissin MF18, který se dá ovládat v menu blesku. TTL + manuální, výběr záblesku-pravá/levá str., korekce. Nasazení hlavy blesku je snadné a roztažení zábleskové hlavy je v případě vinětace k dobru. Jen mě mrzí, že ovládání není propojeno kompletně s fotoaparátem, ale jen část. Nabití trvá skutečně cca 1s.
Co je nepříjemné, je displej blesku, který je překryt poměrně hrubým sklem, takže čitelnost není úplně až tak dobrá.
- natáčecí hlava a přepnutí na tele
- různé režimy blesku
- lehký, skladný, přitom přiměřeně výkonný
Je plně kompatibilní s fotoaparátem, vše funguje, jak má.
- parametry jako canon ale podstatně levnější
- kvalitní zpracování výrobku,ovládání výborné
blesk funguje dobře,vše jak má být,jednoduché ovládání,zpracování výrobku.
- Velmi dobrá kvalita provedení
- Funguje skvěle i s externím odpalovačem
Tento záblesk používám v páru ještě s jedním, tím samým. Mám na něm nasazen softbox, celá sestava je na stativu a fotím s ním produkty a i lidi a vždy vše super. Používám k němu odpalovací jednotku Yongnuo a perfektně vše funguje. Doporučuji pro začínající, ikdyž blesk je pro pokročilé, celkem rychle se s ním naučíte. Obecně nastavení měním jen na odpalovači a na blesk vůbec nesahám.
- Vysoký výkon
- Design
- Možnost odpalování fotoaparátu tlačítkem na blesku
- Výdrž
- Rychlost nabíjení
- Relativně snadné ovládání
- Rychlost nabíjení
- Dodávané příslušenství
- Více možností baterií
- Skvěle se drží
- Nikde nezjistíte zbývající kapacitu baterie
- Rozměry a váha nejsou z nejmenších... ale je to daň za výkon a výdrž
- Na stativový šroub díky blízkosti otočné hlavy blesku nepřišroubujete ani malou stativovou destičku
- Zoomovací hlavice a její uchycení je poněkud "varchrlaté"
- AA baterie jdou do držáku poněkud ztěžka (některé pozice), jiné zase příliš nedrží. Samotný držák baterií je pak v těle blesku dost "na fest" a někdy je trochu problém ho dostat ven
- Na samotném blesku nevidíte žádné nastavení výkonu, nic ... jen kontrolku nabití
- Design odpalovače, který je vyklopený směrem k fotografovi sice může usnadňovat práci s ním, ale zároveň zvyšuje zbytečně výšku celé sestavy, takže třeba mě se díky tomu nevejde foťák s nasazeným odpalovačem do batohu (předchozí Yongnuo YN622 se v pohodě vešel a to byl rozměrově větší, jen nižší).
Poněkud specificky řešený, velmi výkonný blesk, který asi nebude pro každého, ale pokud dokážete využít právě ty jeho specifika, tak je to super nástroj. Pro mě je skvělá zejména možnost fotospouště přímo na blesku, kdy ušetřím další odpalovač a jednu ruku mám volnou.
Systém má své mouchy, ale i tak jsem s ním zatím vesměs spokojený.
- funguje jak má, proti oficiální ceně cca o 40% levnější
Nemel jsem prilezitosti blesk vyskoset...
- perfektní macro blesk - přímé světlo
- dokonalá kopie Canon
- Kompaktni, perfektne zpracovane intuitivni ovladani
- Velky dosvit i na delsi vzdalenost
- Vyborna hospodarnost s bateriemi
Blesk je recenzován jako vlajková loď Nikon a tím opravdu je.
Výborný blesk pro Pentax
Malé, ale překvapivě výkonné.
- Vysoký výkon
- Nízká cena
- Kompatibilita s Canon
- Trochu tužší otáčení hlavy, což je ale vlastnost, vzhledem k tomu, že nemá aretaci polohy jako original Canon blesky. Díky absenci aretace také ve vertikálním nastavení (např. 45°) neudrží některé malé softboxy, nasazené přímo na hlavě.
Rozsah otáčení hlavy blesku je v návodu popsán jako 0-360°. Lepší a logičtější by však bylo -180° až +180°. To více vystihuje odkud kam se dá hlava otočit.
- za tuto cenu vynikající
- lepší než orig.za třetinu ceny
můžu všem doporučit
- Špatný návod v češtině
Podle návodu z internetu se začátečníkovi špatně spáruje dohromady fotoaparát + blesk + rádiovou řídící jednotku, spousta termínu se ani v návodu nevyskytuje.
Dodnes nemám sladěný fotoaparát EOS 250D + blesk Di 700A a rádiová řídicí jednotka NAS AIR 10s. Nevím kdo mi s tím poradí.
- Výkonný
- Správná spolupráce se Sony RX
- Jednoduché nastavení, dostatek funkcí
- větší rozměry
Blesk je z kvalitního materiálu. Je pevný a robustní. Pevně drží v sáňkách fotoaparátu a je zajištěn zámkem proti náhodnému uvolnění. Blesk na mě udělal dobrý dojem. Plně se funkcemi vyrovná značkovému blesku od Canonu. Za to je však o dost levnější, než jeho konkurent. Jediné co mě mrzí je český návod k obsluze. Je hodně stručný a má malá písmena. Skoro to nejde přečíst a to nenosím brýle ! Naštěstí je ovládání blesku celkem intuitivní a tak myslím, že si s tím většina uživatelů dobře poradí. Koupi blesku rozhodně nelituji. Spíše přemýšlím, že si časem koupím ještě jeden.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »