Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
- Kompatibilita s blesky orig. Canon v režimu infra nebo rádio E3, možnost kombinování ETTL a manuál s dálkovým nastavováním
- LED světlo pro natáčení videa
- Chybí CZ návod
- Ač je zapnutá zvuková signalizace, nepotvrzuje odpalení externím rádiem+přijímačem a ani v režimu Sc,S1,S2 tak jak jsem byl zvyklý za starších modelů Yongnuo
- jednoduché ovládání
Ještě žádné , mám ho krátce.
- ideální velikost pro menší foťáky (Olympus OM-D)
- jednoduchá obsluha
- malá velikost a nízká váha blesku
Blesk je vzhledem ke své ceně velmi dobrý,ale v mém případě nespolupracoval s fotoaparátem ve všech nastaveních.100% fungoval pouze v automatickém režimu fotoaparátu.Při nastavení preference clony ,nebo času docházelo pouze k předblesku.Jedná se o Sony A68 s objektivem Sigma 17-100
- Velké směrné číslo 52
- výkonný blesk
Výborný silný systémový blesk za velmi dobrou cenu v porovnání s blesky výrobců fotoaparátů.Silný akumulátor , to je jediné v čem se mohou názory uživatelů lišit , zda blesk na 4 xAA nebo akumulátor.
Malý skladný, ale zároveň profesionální blesk
- Velikosti, výkon
- Funguje stabilne
- Odpalovac by mohl byt mensi
- Trochu problém s funkcí ETTL
- systemový blesk k Fujifilmu HS50
Koupil jsem už druhý, používám jako venkovní záblesky s deštníky. Dostačující výkon za super cenu.
- německá kvalita provedení
- Blesk umí víc, než jsem očekával.
- Nic mě nenapadá.
Za tu cenu perfektní výrobek, parametry předčí značkové výrobky, které jsou mnohem dražší.
Lehký a dobře se s ním manipuluje
Dostačující a dobry. Je zbytečné kupovat si značkový na Canon. Kdybych starý neulomil papici.Taky před tím sem měl Nissan stejný.
Plně kompatibilní s fotoaparátem Canon.
Vyrovná se značkovému blesku, velmi příznivá cena.
- lehký
- snadno ovladatelný
- neporuchová řada 560
- levný
Kvalitní neznačkový blesk disponuje vším, čím má, je jednoduchý na ovládání a vzhledem k tomu, co všechno vydrží, není na závadu, že zatím není autorizovaný servis, protože ho nepotřebuje. Tato série navíc nemá problémy (oproti řadám 565 a 568) s řídící jednotkou. Vřele doporučuiji těm, kdo potřebují více blesků na nasvícení členěné nebo jinak komplikované scény.