Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
Zatím bez zkušeností-dárek k vánocům, ale využívám dlouhodobě blesky METZ.
+ velmi dobře ovladatelný
+ výborně komunikuje s fotoaparátem
+ výborná svítivost
+ je univerzální pro různé příležitosti, s velkým rozsahem funkci
- Variabilnost nastavení, intuitivní ovládání.
Zatím nevím produkt testuji.
Na hodnocení produktu je zatím krátká doba a jako začínající amatér bych zřejmě nehodnotil objektivně.
Potřeboval bych znát odkaz na návod v ČJ, protože ten dodaný jsem vlastní vinou zničil. Čím podrobnější, tím lepší.
- zatím se seznamuji
- cena, odpovídající kvalita,
- zatím nic
Blokuje blesk . Není možné mít jej trvale na fotoaparátu. Špatná manipulace - přebývá kroužek, který se musí někam dát. Na fotkách lesklých předmětů, očí, kapek...je bílý kruh. Pro naše potřeby nevyhověl, stejně jako jsme nebyli spokojeni s TG5 - vraceli jsme zboží.
zatím jsem použila párkrát, musím se s ním více seznámit, prostě manuální blesk se spoustou možností za dobrou cenu, vysoké směrné číslo
Jedná se o můj první ext. blesk, tedy si myslím a jsem s ním spokojen, jestli tomu bude tak i nadále ukáže až čas, který s ním do budoucna strávím. Pro zatím jsem spokojen.
Cena sice poměrně vysoká, ale jiné systémové řešení není.
- pohotový a skladný
- cena s orig výrobkem = třetinová
- velmi dobré dílenské provedení
- základní funkce a vybavenost plní
- rychlé dobíjení a možnost automat. vypnutí
- netestoval jsem dálkové komunikace ani ext.možnosti
- při praktickém testování blesk 2x "zamrzl" tak,že nešla žádná funkce.Až po vyjmutí baterií obnovil funkčnost.
- při nastavené automatice TTL a focení 10x stejný objekt ze stativu v místnosti za stejných světelných podmínek byly znatelné rozdíly expozice mezi jednotlivými snímky.
- po cca 50-ti expozicích na plný výkon s časovým odstupem cca 1/2 minuty se blesk přehřál a zablokoval.Další focení za cca 20 minut !!!
- fotoaparát+objektiv(zoom 16-300)+blesk s bateriemi enelope = po 1 minutě křeč v rukách - je to velmi těžký komplet !!! Udržet to ve výši očí v jedné ruce a druhou provádět úpravy nastavení bylo nad mé síly. To samozřejmě není vada výrobku neboť tento typ je stejně těžký i od ostatních výrobců.
- Nejspolehlivěji se jeví při přímém nastavení hlavy blesku.Při nastavení odrazem byla většina snímků podexponována i při nastavení na plný výkon
- Pro začínající fotografy si myslím že je nedostatečný návod.Obsahuje více-méně seznam veškerých možností nastavení ale chybí : pro tento požadavek (nebo funkci) nastavte blesk takto a fotoaparát takto.Mnohým odborníkům to připadne směšné ale pokud není k dispozici dobrý kamarád-zkušený fotograf tak se stímto bleskem učíte fotografovat dlouho a způsobem pokus-omyl.
Určitě špičkový blesk ale můj kus měl drobné nedostatky které mě moc vadily ,proto jsem ho i vrátil.Nyní hledám něco podobného ale hlavně lehčího neboť mé 60-ti leté ruce to opravdu nezvládaly a mnoho funkcí kterými je vybaven tento blesk určitě nevyužiji (a asi i nezvládnu).
Pro náročného polo-profesionála výborný až na uvedené výtky které nemusí být standardem.
Někde jsem četl že novější řada těchto blesků již má vylepšenou funkci nabíjení a chlazení.
- Zatím jsem neměl možnost, vzhledem ke krátké době co jsem ho koupil, ho požit. Slyšel jsem a četl na něj dobré reference.
- malý.součástí dodávky je pěkné pouzdro
Pro mé potřeby focení mi produkt plně vyhovuje.
- Otočná hlava
- Dotykový displej
Osobně jsem chtěl zkusit něco jiného než klasiku a tato novinka byla jasnou volbou, jsem velmi spokojený.
- už ho mám přes rok, maximální spokojenost, používám ho v sestavě s NIKONEM
doporučuji, cena, výkon, spolehlivost
- Otočná hlava na levou i pravou stranu (o 90 stupňů)
- Příslušenství
- Vzhled
- Infračervené měření
- Plastová krytka na změkčení výboje blesku (zásuvné)
- Malá bílá odrazná plocha (zásuvné)
- Občasně mi hází mi chybovou hlášku přehřátí blesku i při nepoužívání
- Docela žrout baterek (ale u takto výkonného blesku se dá předpokládat)
- Občas neblesknul i když jsem fotil
Blesk jsem měl zatím jen jeden kšeft, ale byla to reportážní akce a byl docela průšvih když v tu nejpotřebnější dobu blesk nefungoval (nebo hodil chybovou hlášku přehřátí) a důležitá fotka nevyšla.
- Absolutně perfektní. I po cca roce používání velká spokojenost. Používám na Nikonu D7100.
Směr.číslo 58, ovládání, funkčnost, dálkové odpalování i interním bleskem.Zpracování, cena je perfektní.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »