Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
Nekomunikuje s tělem na 100%
- nejlevněji za všech obchodů, víkendová sleva
- HSS
- Integrovane radio
- Kompatibilita s 622N-TX
- Vysoke smerne cislo
- kvalitni zpracovani dilu, material
- sila blesku je dostacujici
- komunikace s D7000 bez problemu
- vysoka cena
- blesk je prilis buclaty, na tele vypada jak bagetka
- display je pomaly a dotyk je nutne silne stlacit jinak nereaguje
- rychle spotrebovava eneloopky
- nelze otocit hlavu z prava o 300st. musite ji oticit z leva uplne dokola, pak jde
- nema rychlo upinaci zamek
- zapinaci tlacitko se spatne ovlada
Je to příliš krátká doba na hodnocení. Zatím se jeví velmi dobře - jednoduchý na obsluhu, výkonný v praxi. Snad vydrží - na blesky nemám štěstí a doufám, že tento se bude vymykat tradici.
- levný, malý a lehký
- dostatečný výkon do 1,5 metrů
- plastová, laciná konstrukce
- ale to za ty peníze neberu jako negativum
na občasné přisvícení drobných produktů
a nebo pro makro přisvícení v terénu dostatečný
regulovatelný světelný výkon a výdrž.
- Super
Prozatím ,nelze soudit. pořídil jsem s ním pár fotek a zatím OK
Pro rodinné fotografování postačující, jednoduché ovládání, s foťákem spolupracuje, z čeho jsem měl největší obavu.
- cenová dostupnost
- dobra cena v kombinaci s dalkovim odpalovecem
- dela co ma :-)
- zadne
přesně to co jsem chtěl
- Výborná komunikace se zákazníky.
Nissin Di700A Canon AIR 1 blesk sme hľadali na nete a nevedeli nám ho okamžite dodať, až váš obchod bol expresný ! Mal som menovaný blesk požičaný na skúšku a bol som super spokojný, preto som si ho objednal ! Dúfam, že budem spokojný !
- Dobré směrové číslo
- kvalitní zpracování
- podpora metod záblesků
- integrovaná WIFI komunikace
- v balení blesk, pouzdro, plastový stojánek
- absence difuzoru v balení jako u blesků Canon, pouze integrovaná rozptylová destička v hlavě
Koupil jsem v akci s řídící jednotkou YN622C-TX a naprostá spokojenost. Synchronizace přes podržení tlačítka MODE okamžitá - na display hezky znázorněná.
Blesk jako takový je dílensky docela hezky zpracovaný. Tělo působí robustně, jednotlivé díly jsou spolu dobře slícované, nikde nic není volné. Po funkční stránce je blesk silný, přehledně nastavitelný, podporující všechny běžně používané metody záblesků. Plná komunikace s tělem TTL. Hlava plně otočná s vestavěnou rozptylovou + odrazovou destičkou. K mému překvapení z předchozí zkušenosti s jinou alternativní značkou je i velice rychle připraven po zapnutí k prvnímu záblesku. Nabití na další záblesk pokud není nastavena síla 1/1 je také rychlé + oznámené tónem o stavu připravenosti. Dodané pouzdro má vnitřní kapsičku na dodaný plastový stojánek když blesk postavíte někde do prostoru.
Mám jej týden a zatím jen samé pozitivní zkušenosti. Jen tedy žrout baterek - pod 2500 mAh to snad ani nezkoušet krmit, což se ale u směrového čísla 60 se dá očekávat. Pokud nebude poruchový určitě bych za ty peníze do budoucna zvážil i kup druhého pro lepší práci v exteriéru.
PREČO NIE SÚ MANULY V ČESKOM ALEBO SLOVENSKOM PREKLADE.MY STARŠI NEOVLÁDAME TAK DOBRE ANGLIČTINU ALEBO NEMČINU.NA INTERNETE JE LEN NEMECKÝ A ANGLICKÝ MANUÁl.
Dobré parametry, příznivá cena/výkon
tohle je uz muj druhy blesk tento typ. na mallu byl o 600 levnejsi nez vsude jinde tak proc to nevzit..
- poměr cena-výkon
dobrý blesk pro nadšené začátečníky
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]