Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
Za ty pení zajímavá "hračka"
Všestranné a efektivní zařízení. Hlavice mnohoosově pohyblivá. Snímky na výšku v modu odraženého blesku jsou snadno možné.
Zdá se, že blesk je pro mé účely super. Mám ho cca týden a zatím jsem nenašla nic než pozitiva.
- Kompatibilita s fotoaparátem Canon.
- Kvalita za dobrou cenu.
- Nic.
Proti blesku Canon je cena nesrovnatelně nižší, ale
kvalita výborná.
Světlo jsem zatím vyzkoušela jen při fotografování žab a mohu doporučit. Osvětlení je měkké, rozptýlené, teplota světla odpovídá dennímu. Na menší objekty například brouky, žáby atd. je dostatečné. Nedokážu si představit použití světla při portrétu. Světlo nemá tak velký výkon aby prosvětlilo na větší vzdálenost. Ovládání je snadné, pouze otočíte kolečkem. To stejné kolečko se používá pro zapnutí i pro nastavení intenzity osvětlení. Menší mínus je nemožnost fotografovat těsně od země, jelikož výstupky na baterie celkem vystupují do prostoru, takže žábu na zemi z očí do očí nevyfotíte.
- Výrobek je velmi dobře dokompletován příslušenstvím.
- Návod k použití velmi malé písmo, těžko čitelné.
Produkt pracuje dle očekávání . Jinak za málo peněz hodně muziky .
- Dobrá cena, funguje super
- o žádné zatím nevím
- Lion akumulátor, funguje jak má
Rychlé a snadné použití, nezatěžuje na cestách
Zatím to nedokáži popsat a ohodnotit zeptejte se tak za rok.
OK
OK
- malá velikost i hmotnost, výborně se hodí jako 2. nebo 3. blesk pro komplexnější svícení (používám místo žárovky v retro ateliérové lampě, s oranžovým gelem)
- jednoduché a přehledné ovládání, vestavěný radiový Godox přijímač (funguje 100% spolehlivě)
- úžasný malý blesk za bezkonkurenční cenu
- relativně rychle se vybije, což je daň za velikost (jen 2 AA baterie)
slabší výkon, ale odpovídá tomu co jsem chtěl
Vynikající - spokojen - za mě palec nahoru.
Světlo mi přišlo nefunkční čekám na reklamaci
Použití při videu a makro fotkách-dobrý výsledek
- malý a lehký
- Velmi kompaktní, dobrá výbava i funkce. Snadné a intuitivní ovládání, po krátkém seznámení se z bleskem lze efektivně používat. Funkce vázané na konkrétní značku fotoaparátu (PENTAX K-1) zcela bez problémů pracují. To je při chronickém nedostatku příslušenství u této značky hlavním přínosem blesku.
- Za jistou nevýhodu lze považovat nutnost používat vysokokapacitní napájecí články, ale to je fyzika.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »