Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
- možnosti ovládání i nastavení intenzity a barvy světla, intenzita -dosah světla pro mé účely dostačující, příslušenství (voština a difuzor) plní svoji funkci. Rozměrově výhodné - nosím s sebou trvale v postraní kapse fotobrašny.
- o žádné nevím
- kvalita
- s možností externího použití
- kvalitní řemaslné provedení
- netradiční vícesměrný výklopný mechanismus
- výborné chování ETTL v kombinaci s Sony A7 iv !!
- energetická nenáročnost
- výklop do stran jde dost ztuha
Výborné chování ETTL v kombinaci s Sony A7 iv. Spolehlivé chování WB v složitých podmínkách (focení v zámeckých "různobarevných" pokojích.
Nyní spokojenost. Zatím krátká doba používání. Věřím, že to vydrží i nadále.
- nízka hmostnosť
- malé rozmery
- výkon
Môj prvý blesk. Nie som profesionál, takže som nemal veľmi špecifické očakávania.
S výberom som spokojný.
Malý, výkonný, ľahký. Zkúpený v zľave za veľmi výhodnú cenu.
Kvalitné prevedenie.
Pár dní som sa s nim hral a s fotkami ktoré som dostal z fotoaprátu som veľmi spokojný.
Poměr cena/výkon - prostě na Panasonic nebo Olympus kromě drahého originálu není dostupná aletrnativa, TTL, podpora vysokorychlostní synchronizace (HSS) až do 1/8000s, plná kompatibilita se systémem Godox 2.4GHz s dosahem až 100m, až čas ukáže mechanickou odolnost výrobku.
- malý, vákonný
- Kvalita
Godox V860III-S + Xpro II pro Sony
Přidáno: 15. listopadu 2023
(naposledy upraveno 15. listopadu 2023)
Zakoupeno v 4studio.cz
Rychlost dodání!
- Snadné nastavení,
- dobry pomer cena vykon
- TTL funguje na zrcadlovkach i bezzrcadlovkach canon
- M rezim v poradku
Obchod nabizi dobry servis, rychlou komunikaci emailem. V minulosti jsem vracel zbozi v ramci 14 dni a vse probehlo zcela bez problemu.
- dobry pomer cena vykon
- funguji na zrcadlovkach canon v TTL mode
- v manual mode na zrcadlovkach
Jsem ve stádiu seznamování.
- Dostatečné silný výkon
- Za tu cenu bezkonkurenční
Vybíral jsem z různých externích blesků a nakonec jsem s výběrem spokojen. Zatím jsem ho zkoušel při focení v interiéru, výkon je parádní. Vůbec nevadí, že je manuální.
- Za ty peníze parádní výkon
Jsem mile překvapen s výsledky v interiéru. Dostatečně silný výkon, za ty peníze jsem to ani nečekal. Vůbec mi nevadí, že je manuální.
- dobrá vychytávka na osvětlení při makrofotkách
Zatím málo používaný.
- Zatím funguje dobře
- s koulí není světlo tak ostré, výkon velmi slušný
- Výtečná cena
Za ty peníze super koupě na pentax
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »