Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
- pro můj foto ok(váha,ovládání,cena!)
český návod ke stažení u obchodníka, blesk funguje bez problému.
- LED pilotní světlo
- vysoké směrné číslo
- Vybráno podle srovnání s jinými produkty a podle zkušenosti s podobnými výrobky vychází dobrý poměr cena/výkon.
Zatím se seznamuji
- přepravní pouzdro
Je to můj první blesk, takže nemohu porovnat. Navíc jsem ještě nestihl moc nevyzkoušet, ale zatím si myslím budu spokojen. Podle toho, co jsem si o blesku zatím našel, ani všechny funkce nevyužiji. Zpracování je celkově dobré, menu se zdá být přehledné a výkon blesku dostatečný (prověří čas). S mým starým nikonem D60 bezproblémů komunikuje. Jediné co bych vytknul, je absence českého návodu v balení. Resp. dostal jsem cosi nakopírovaného, ale evidentně docházel toner, takže je půlka téměř nečitelná. Za mě za tu cenu dobrá koupě.
- výkonný, dobře vybavený blesk i řídící jednotka
- super dálkové řízení blesku mimo tělo foťáku
- potřeba baterií do každého přístroje
- při použití na zrcadlovce trochu nabyde objem i hmotnost sestavy
Zatím je brzy na hodnocení, po prvním vyzkoušení se zdá, že jsem tímto výrobkem vyřešil moji potřebu.
- Zajímavé konstrukční řešení
Funguje výborně, při párování pomůže video na youtub
- výborný, na makroblesk dost výkonný, skvělé možnosti nastavení i použití, na objektiv i na stojánek
- zatím žádná
kvalitní blesk za dobrou cenu
- blesk je výborný, nastavení OK, výkon odpovídá, TTL funguje přesně a korektně, nastavení manuálu až na 1/256 je dobré na optické odpalování jiných blesků, funkce TCM je výhodná. Komunikace s X2T na straně blesku dobrá, ale X2T není plně funkční, viz dále.
- X2T nepracuje ani dle návodu, ani dle Yotube instruktážního videa, nelze využít předvolby skupin a nepřenáší některé funkce, jako korekci blesku. Navíc nefunguje zámek na sáňky. Budu řešit s dodavatelem.
Zatím se učím, ale jsem spokojená, už teď mám dobré fotky.
- potřebovali jsme univerzální blesk a jsme nadmíru spokojení
- prozatím ho používáme dva dny, vyzkoušeno v domácnosti, v kostele, v prostředí kulturního domu - všude naprostá pecka!
- skladný, přesto výkonný
- intuitivní ovládání, široká škála využití
- pro začínající fotografy, ale rozhodně ho využijou i pokročilí nadšenci
- Nic mne nenapadlo
funkční na A7 III
- Mám starý polaroid sx-70. Blesk velmi výrazně rozšiřuje možnosti foťáku
+ cena
+ nabíjení akumulátorem na rozdíl blesků od Sony
+ možnost řízení více blesků pomocí TTL
- nižší směrné číslo, ale pro amatéra většinou stačí
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »