Nejnovější recenze ze sekce Blesky k fotoaparátům
- Malé a šikovné svetlo na makrofotografiu bude stačiť
- Parádní set.
- Výkonný.
- Odpalovač v setu - lze tak propojit více zařízení.
- Levnější (možná i lepší) než originál blesky.
- Tady ta verze II má super upevnění (má to i odpalovač), je to daleko lepší, rychlejší a praktičtější než to šroubovací kolečko (to je ok na nějaké menší věci).
- Na odpalovač lze dát další blesk nebo jiné příslušenství.
- Praktický obal na blesk v balení (také nožička na postavení na stůl nebo na stativ).
- Za super peníze.
- Trošku těžší, ale ok.
Super výkonný blesk za skvělé peníze i s odpalovačem.
Produkt vlastním velice krátce. Zatím ho zkouším a všechno funguje dle mé představy. Další poznámky až po delším používání.
- lehkost, jednoduchost použití
baterie se zasekává a nejde vyndat
- Hodí se mi k foťáku
- malý, lehký a cenově dostupný
- v balení blesku jsou zasouvací širokoúhlá rozptylka, bílá odrazná destička, difuzor a stojánek
- kvalitní provedení výrobku
- AA baterie, které se dají v případě vybití okamžitě nahradit jinými ( na rozdíl od vybitého akumulátoru)
- V balení nebyl český návod, naštěstí je na YT video s popisem ovládání
Blesk jsem koupil k bezzrcadlovce Sony A7 III a spolupracuje bez problémů. Pro občasné použití při focení rodinných fotografií je to kvalitní a cenově dostupná náhrada za originální blesky firmy Sony.
Jeho výkon je výborný a kvalitní ovládání svítivosti blesku.
- Zatím nevím, u předcházejíciho mi odešel po 4letech displej,takže uvidíme.
- Trochu komplikovanější spárování s řidicí
- jednotkou.V každém případě je nutné použít návod
- silný blesk s TTL
- nízká cena
- dobré zpracování
- integrované radiové ovládání
- šikovný slot pro baterie
- GN60 platí při 200mm
- pořád bliká červená LEDka pomocného světla AF (ničemu to nevadí, ale rozčiluje mne to)
manuální blesk (bez TTL) s integrovaným radiovým ovládáním, vybavený všemi obvyklými funkcemi. Za málo peněz, hodně muziky. Působí odolně a kvalitně. GN60 při 200mm – tedy trochu slabší než můj starý METZ GN52/105mm. To však už je dnes běžné i u jiných značek.
Produkt je OK. Bohužel obchod nějak zapomíná na své povinosti. Neví, že jeho poviností s produktem je dodat český návod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
má vše co jsem od něj očekával.
- Spousta možností různého nastavení, ideální na lokální přisvícení. Možnost přidělání přímo na fotoaparát.
- perfektní poměr cena a výkon
Pro makro paráda.
Splňuje přesně to, co jsem od něj čekal.
Na základě jedné z recenzí jsem se bál zmateného menu a nelogických zkratek ale nic z toho se mi nepotvrdilo, naopak bych řekl že jednodušeji to nejde. Je to jiné než můj Metz co používám s Pentaxem, ale vše jsem pochopil i bez návodu prakticky okamžitě. Blesk je maličký a lehký, velmi rychle se regeneruje a TTL mi přijde spolehlivé. Otočný ovladač je super, velmi pohotové ovládání. Myslím že za ty prachy neexistuje konkurence. Jedinou výhradu mám k tlačítku zapínání blesku které má opačnou logiku, tedy pro zapnutí je třeba přidržet a vypíná okamžitě, což může být občas problém
Chtěla jsem světlo k focení. Používám ho 2 dny a zatím vše funguje, jak má. Zboží jsem objednala předem a zaplatila při osobním vyzvednutí na prodejně. Po zaplacení jsem si všimla roztrhané krabičky, i přesto, že je zboží prodáváno, jako nové. Byl mi nabídnut šek, který uplatním při dalším nákupu, nebo reklamace zboží za nové. Zvolila jsem druhou možnost. V den, kdy mi zboží přišlo, jsem si opět všimla roztržené krabičky a to se mi nestalo poprvé. Naposledy, co jsem v Alze něco objednávala a to jsem byla s tímto obchodem spokojená.
- Dobře se drží a je skladná
- Všemožné druhy svícení a homogenita světla
- Rychlé nabíjení s možností svícení a nabíjení současně
- Zábavná aplikace k dálkovému ovládání svítilny
- Odolnost svítilny je dost nízká
- Aplikace neposkytuje bezpečnostní záruky, a přitom požaduje rozsáhlá přístupová práva
- Další v textu
Nejsem fotograf jen mě zajímají svítilny, a tak jsem si ji koupil na odzkoušení. Před mnoha lety jsem marně hledal svítilnu na čtení knížek. Tato svítilna moje tehdejší představy překračuje téměř ve všech směrech. Homogenita světla je skvělá i bez rozptylného filtru, nastavitelná intenzita, a navíc i barva světla. Svítilna je příjemně lehká a padne do ruky, navíc s možností upnutí na stativ či jiného držáku (existuje velká nabídka držáků pro křížové lasery). Plné nabití je rychlé, trvá něco málo přes dvě hodiny. Filtry nepoužívám, pro představu rozptylný filtr sníží jas v přímém směru přibližně o 35 % a voštinoví o 25-32 % (některé diody jsou totiž přímo pod přepážkou voštiny). Má i nevýhody. Zapínací tlačítko je nepříjemně malé, vodotěsnost téměř nulová (jen na straně s magnety je na 44 větracích otvorů velikosti cca. 2 na 1 mm). Magnety jsou slabé, zapuštěné tak že se nedotknou kovu, na kterém mají držet, navíc jak jsem zjistil nejsem první, kterému magnet upadl. Stačil na to pád z metrové výšky na koberec. Ukazatel stavu nabití je špatně čitelný a značně nepřesný. Šikovně však ukazuje plné nabití písmeny “OK”. Při nabíjení je v režimech CCT a HSI omezena velikost svícení světla na max 70 %. Aplikace na dálkové ovládání není v češtině. Odzkoušel jsem na tabletech aplikaci pro Android i Apple. Dá se říci, že na Apple fungovala aplikace lépe ale problémy se vyskytli u obou obzvláště ve zvláštních efektech a mixování hudby. Připravte se, že aplikace bude vyžadovat přístup k poloze a multimédiím jako natáčení videa a zvuku, fotkám atd. Nepovolení vede k zaseknutí aplikace v dotčených úlohách. Aby aplikace fungovala musíte provézt spárování. Pro Android doporučují tento postup. Na zařízení s aplikaci první zapněte Bluetooth pak spusťte aplikaci a přejděte na nastavení “Device”. Na svítilně proveďte reset a přejděte na “ID****” (kód svítily). V aplikaci klepněte na plus “Add Device”. Mělo by se vám ukázat jméno vašeho světla. Klepněte na plus a počkejte až se změní na symbol provedeno. Pak vyskočte kliknutím na “Add Device” a dále na ikonu vašeho světla. Ukáže se vám barevný kruh, kde si prstem nastavte barvu, změnu byste měli vidět na změně svitu svítilny. Odinstalace spárování. Přidržte prst na ikoně svého světla, až se vám rozbalí nabídka, kde vyberete “Delete Device”. Potvrďte “Delete” a na svítilně proveďte restart. Pokud chcete svítilnu spárovat s jiným zařízením, nebo provést znovu spárování potom co jste svítilnu spárovaly s jiným zařízením. Není třeba svítilnu odinstalovat. Musíte však na svítilně provést restart, a to někdy i opakovaně. Pak postupujete jako při prvním spárování. Na Apple to chodí dost obdobně akorát názvy jsou mírně odlišné a gesta záleží na vašem nastavení. Komunikace aplikace se svítilnou je dost jednosměrná. Aplikace rozkazuje a svítilna si nesmyslné pokyny vykládá po svém. Než to prokouknete kontrolujte si skutečný stav na displeji svítilny. Stav nabití svítilny v aplikaci neuvidíte. Zajímavá je funkce nastavení barvi svitu svítilny nasátím barvy z fotky či záběru. Barevnost podání barev však není zcela věrná, možná jen po odborném vyladění. Užitečná je také možnost svítilnu vypnout (na svítilně svítí jen displej) a zapnout. I přes víše řečené je ovládání přes aplikaci dost pohodné, a navíc i zábavné.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »